TARIFE

Timisoara - Budapesta:
150 RON
Budapesta - Timisoara:
150 RON
Arad - Budapesta:
130 RON
Budapesta - Arad:
130 RON
Copii intre 0 - 11.99 ani:
reducere 50%


Oferim discount pentru transferul Timisoara - Budapesta si retur la toate pachetele turistice si biletele de avion achizitionate prin intermediul agentiei Recreation. Platiti 260 LEI dus-intors/pers in loc de 300 LEI.

Nota: in cazul in care doriti sa decontati serviciile de transport in Romania va rugam sa ne trimiteti din timp  toate datele societatii pe care doriti sa fie emisa factura.

IN ATENTIA PASAGERILOR!!!

Rezervarea pentru transport se face cu cel putin 3 zile inainte de plecare sau sosire! (se preiau si comenzi transmise cu o zi inainte sau chiar in ziua calatoriei in limita locurilor disponibile, doar daca agentia/pasagerul a sunat pentru verificare)

La decolare - Date necesare :numele tuturor pasagerilor care vor calatori, ora exacta a decolarii, nr de telefon si adresa/punct de preluare! Daca sunt si copii trebuie precizata varsta lor.(In cazul comenzilor trimise de agentie se specifica unde se efectueaza plata)

La aterizare - Date necesare :Numele tuturor pasagerilor care vor calatori, ora exacta a aterizarii , compania aeriana si nr de zbor, nr de telefon si destinatia(Arad sau Timisoara)! Daca sunt si copii trebuie precizata varsta lor.(In cazul comenzilor trimise de agentie se specifica unde se efectueaza plata)

Formular rezervare sectiune transport

Rezervarea pentru transport se face prin e-mail cu cel tarziu 3 zile inainte de plecare sau sosire, completata cu datele din formularul de ma jos. Cu o zi inaintea decolarii pasagerii vor fi anuntati despre ora la care pleaca, urmand ca soferul microbusului sa ia legatura cu dumneavoastra.

Campurile care nu se completeaza cu date de calatorie se completeaza cu "X"

Toate campurile sunt obligatorii! Va multumim!
PENTRU A EVITA EVENTUALE NEPLACERI VA RUGAM SA VERIFICATI SI FOLDERUL DE SPAM SAU JUNK AL CASUTEI DVS. DE E-MAIL

Campuri de completat:

Nume:
Prenume:
E-mail:
Data decolarii: (ptr. decolare Budapesta)
Data aterizarii: (ptr. aterizare Budapesta)
Ruta:
(ex. Tur: Timisoara - Budapesta sau Arad - Budapesta, ex. retur: Londra - Budapesta - Arad sau Londra - Budapesta - Timisoara)
Ora aterizarii: (ptr. aterizare Budapesta)
Ora decolarii: (ptr. decolare Budapesta)
Adresa: (ptr. plecare din Romania)
Numar telefon: (ptr. plecare din Romania)
Numele companiei aeriene:
Numarul de zbor al companiei aeriene:
Seria pasaportului sau CNP:
Alte explicatii  

Confirmarea rezervarii va va fi transmisa pe adresa de e-mail completata in formular cat mai curand posibil.

Nota: asteptam sugestii si reclamatii referitor la transport pe adresa office@recreation.ro

      

 
 

IMPORTANT!!

La decolare - pasagerii vor fi anuntati cu o zi inainte despre ora plecarii, urmand ca soferul microbuzului sa ia legatura cu ei in ziua calatoriei cu aprox. 10 - 15 minute inainte sa ajunga la adresa/punctul de preluare. cu 10 - 15 minute inainte sa ajunga la adresa/punct de preluare.

  • In cazul in care nu sunteti sunati de agentie pentru confirmarea orei de preluare cu o zi inainte de data calatoriei in intervalul 15:00 - 17:30, va rugam contactati-ne la unul din urmatoarele numere de telefon: 0256 294393 / 491480 - pana la ora 18:00 sau 0744 517427 / 0724 232343 apelabil non-stop.
  • In cazul in care nu sunteti sunati de catre sofer in intervalul comunicat de agentie, nu intarziati mai mult de 15-20 min in anuntarea acestui lucru agentiei (0256 294393 / 491480 - pana la ora 18:00 sau 0744 517427 / 0724 232343 apelabil non-stop).
  • pasagerii sunt rugati sa fie prezenti la locul intalnirii (adresa/punct de preluare) la ora de preluare comunicata de agentie, nu se asteapta pasageri care intarzie mai mult de 15 minute!
  • pasagerii sunt rugati sa aibe cu ei toate documentele de calatorie pentru a nu exista probleme la frontiera.

La aterizare - pentru a evita situatiile neplacute, pasagerii sunt rugati ca, dupa indeplinirea formalitatilor vamale, sa asteptate in SALA DE ASTEPTARE intalnirea cu soferul agentiei Recreation care va astepta pasagerii cu numele acestora scris, la vedere.

Va rugam sa asteptati soferul in sala de asteptare, deoarece este probabil ca acesta sa fie la un alt terminal, pentru a prelua un alt pasager, dupa care va veni, in cel mai scurt timp posibil, la in sala de asteptare a terminalului dvs.

Timpul de asteptare este de maxim 3 h, situatie in care cursele celorlalti pasageri asteptati intarzie precum si intarzierile prelungite ale acestora la bagaje, intarzieri care nu depind de agentia noastra!

  • daca de la sosirea avionului trec mai mult de 30 min. si nu va intalniti cu soferul sunati la urmatoarele nr. de telefon 0040.744.517.427 / 0040.724.232.343
  • nu intarziati la bagaje pierdute mai mult de 30 min, iesiti si anuntati soferul!
  • nu parasiti sala de asteptare pana nu va intalniti cu soferul, sunati agentia in caz de probleme.
  • in situatia in care avionul dvs intarzie mai mult de 1 h, si masina la care erati initial programati nu va mai putea prelungi timpul de asteptare, veti fi programati la urmatoarele microbuze din ziua respectiva, in limita locurilor disponibile.

RECREATION NU RASPUNDE PENTRU:

  • REZERVARILE INCORECTE SAU CU INFORMATII GRESITE LEGATE DE CALATORIE (orar de zbor, adresa/punct de preluare, telefon contact , companii aeriene, destinatie, etc.)
  • INTARZIERILE CURSELOR AERIENE( in cazul intarzierilor mai mari de 1h care nu pot fi solutionate)

Multumim,

Recreation Travel Agency
Calea Martirilor nr. 1 AB, Timisoara
Tel. 0256 294393 / 491480
0744 517427 / 0724 232343
transport@recreation.ro
www.recreation.ro