RECREATION - 23 ANI DE TRANSFER TIMISOARA/ARAD/BUDAPESTA SI RETUR

TARIFE

Timisoara - Budapesta:
150 lei (35 €)
plata tur / retur:
280 lei (65 €)
Budapesta - Timisoara:
150 lei (35 €)
Arad - Budapesta:
130 lei (30 €)
plata tur / retur:
240 lei (55 €)
Budapesta - Arad:
130 lei (30 €)
COPII INTRE 0-12 ANI:
reducere 50%
PENTRU GRUPURI MAI MARI DE TREI PERSOANE
OFERIM REDUCERI
Nota: in cazul in care doriti sa decontati serviciile de transport in Romania va rugam sa ne trimiteti din timp  toate datele societatii pe care doriti sa fie emisa factura.

IN ATENTIA PASAGERILOR!!!

Rezervarile pentru transferul la/de la aeroport se fac: telefonic la nr de tel 004 0256 294393, 004 0256 491480 (in timpul programului de lucru), prin e-mail: transport@recreation.ro sau prin formularul de de rezervare de mai jos.

Pentru confirmarile de la e-mail si formularul de rezervare trebuie tinut cont de programul de lucru al Agentiei!

La decolare - Date necesare: numele tuturor pasagerilor care vor calatori, ora exacta a decolarii, nr de telefon si adresa/punct de preluare! Daca sunt si copii trebuie precizata varsta lor.


La aterizare - Date necesare: numele tuturor pasagerilor care vor calatori, ora exacta a aterizarii , compania aeriana si nr de zbor, nr de telefon si destinatia(Arad sau Timisoara)! Daca sunt si copii trebuie precizata varsta lor. (In cazul comenzilor trimise de agentie se specifica unde se efectueaza plata)

Plecarile spre aeroportul din Budapesta se fac de la adresa comunicata de dv., astfel incat sa sa ajungeti la aeroport cu 2-3 ore inaintea decolarii. Timpul maxim de asteptare dupa intalnirea cu soferul pe aeroport este de maxim doua ore.

* Plata tur/retur Timisoara - Budapesta si Arad - Budapesta se aplica doar pentru rezervarile facute inainte de plecare (nu se fac rezervari pentru transferuri la soferi!)

Formular rezervare sectiune transport

Rezervarea pentru transport se face cu cel putin doua zile inainte de plecare sau sosire, prin e-mail sau pe site! Se preiau si comenzi transmise cu o zi inainte sau chiar in ziua calatoriei in limita locurilor disponibile, doar daca agentia/pasagerul a sunat pentru verificare.

Campurile care nu se completeaza cu date de calatorie se completeaza cu "X"

Toate campurile sunt obligatorii! Va multumim!

PENTRU A EVITA EVENTUALE NEPLACERI VA RUGAM SA VERIFICATI SI FOLDERUL DE SPAM SAU JUNK AL CASUTEI DVS. DE E-MAIL

Campuri de completat:

Nume:
Prenume:
E-mail:
Data decolarii: (ptr. decolare Budapesta)
Data aterizarii: (ptr. aterizare Budapesta)
Ruta:
(ex. Tur: Timisoara - Budapesta sau Arad - Budapesta, ex. retur: Londra - Budapesta - Arad sau Londra - Budapesta - Timisoara)
Ora aterizarii: (ptr. aterizare Budapesta)
Ora decolarii: (ptr. decolare Budapesta)
Adresa: (ptr. plecare din Romania)
Numar telefon: (ptr. plecare din Romania)
Numele companiei aeriene:
Numarul de zbor al companiei aeriene:
Alte explicatii  

Confirmarea rezervarii va va fi transmisa pe adresa de e-mail completata in formular cat mai curand posibil.

Nota: asteptam sugestii si reclamatii referitor la transport pe adresa office@recreation.ro

      

 
 

IMPORTANT!!

La decolare - pasagerii vor fi anuntati cu o zi inainte despre ora plecarii, urmand ca soferul microbuzului sa ia legatura cu ei in ziua calatoriei cu aprox. 20-30 minute inainte sa ajunga la adresa/punctul de preluare.

  • In cazul in care nu sunteti sunati de agentie pentru confirmarea orei de preluare cu o zi inainte de data calatoriei in intervalul 15:00 - 17:30, va rugam contactati-ne la unul din urmatoarele numere de telefon: 0256 294393/ 491480 – in timpul programului de lucru sau 0724 232343 apelabil non-stop(PENTRU URGENTE)
  • In cazul in care nu sunteti sunati de catre sofer in intervalul comunicat de agentie, nu intarziati mai mult de 15-20 min in anuntarea acestui lucru agentiei 0256 294393 / 491480 in timpul programului de lucru sau 0724 232343 apelabil non-stop(PENTRU URGENTE)
  • pasagerii sunt rugati sa fie prezenti la locul intalnirii (adresa/punct de preluare) la ora de preluare comunicata de agentie, nu se asteapta pasageri care intarzie mai mult de 15 minute!
  • pasagerii sunt rugati sa aibe cu ei toate documentele de calatorie pentru a nu exista probleme la frontiera.

La aterizare - pentru a evita situatiile neplacute, pasagerii sunt rugati ca, dupa indeplinirea formalitatilor vamale, sa asteptate in SALA DE ASTEPTARE intalnirea cu soferul agentiei Recreation care va astepta pasagerii cu numele acestora scris, la vedere.

Va rugam sa asteptati soferul in sala de asteptare, deoarece este probabil ca acesta sa fie la un alt terminal, pentru a prelua un alt pasager, dupa care va veni, in cel mai scurt timp posibil, la in sala de asteptare a terminalului dvs.

Timpul de asteptare este de maxim 2 h, situatie in care cursele celorlalti pasageri asteptati intarzie precum si intarzierile prelungite ale acestora la bagaje, intarzieri care nu depind de agentia noastra!

  • daca de la sosirea avionului trec mai mult de 50 min. si nu va intalniti cu soferul sunati la urmatorul nr. de telefon 004 0724 232343
  • nu intarziati la bagaje pierdute mai mult de 30 min, iesiti si anuntati soferul sau sunati la agentie
  • nu parasiti sala de asteptare pana nu va intalniti cu soferul, sunati agentia in caz de probleme.
  • in situatia in care avionul dvs intarzie mai mult de 1 h, si masina la care erati initial programati nu va mai putea prelungi timpul de asteptare, veti fi programati la urmatoarele microbuze din ziua respectiva, in limita locurilor disponibile.

RECREATION NU RASPUNDE PENTRU:

  • REZERVARILE INCORECTE SAU CU INFORMATII GRESITE LEGATE DE CALATORIE (orar de zbor, adresa/punct de preluare, telefon contact , companii aeriene, destinatie, etc.)
  • INTARZIERILE CURSELOR AERIENE( in cazul intarzierilor mai mari de 1h care nu pot fi solutionate)

Multumim,

Recreation Travel Agency
Calea Martirilor nr. 1 AB, Timisoara
Tel. 0256 294393 / 491480
0724 232343
transport@recreation.ro
www.recreation.ro