Revelion VENETIA 3* - Venetia, ITALIA

 • ITALIA
 • Venetia
 • 3*
 • servicii ghid roman ;

  · transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;

  · 5 cazari cu mic dejun din care 3 la hotel 4**** in zona Venetia - Padova si 2 la hotel 3***.

 • · biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, vaporas, etc.) si nici ghizii pentru acestea ;

  · Optional (75 €-se achita o data cu avansulMASA DE REVELION (include: mancare, bauturi alcoolice + nealcoolice si muzica live-DJ) in restaurantul hotelului (pana la 4 dimineata).

 • Arad
 • Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

  Inscrierile se fac incepand cu  2.10.2017 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) cu minim 21 de zile inaintea plecarii) prin

  care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

  Asigurarea medicala e obligatorie.

  Acte necesare : pasaport  sau carte de identitate.

 • 29/12/2017

Preţuri:

Preţ: 235 + 25 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas).

Grup minim 25 turisti. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 €.Supliment single 130 .

La inscriere se achita minim 100 . Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Hotel AL PINO VERDE 4**** -situat in Camposampiero(zona Venezia-Padova). www.hotelalpinoverde.it sau similar

 

Detalii program:

ZIUA 1 - Vineri (ora 06.15) – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30 plecare din Bucuresti. Deplasare pe ruta Pitesti-Sibiu-Arad.                                                                  Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la VIENA, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora).

Cazare in zona Venetia-Padova.

ZIUA 3 - 31.12 (mic dejun). Se viziteaza (2 ore) in VERONA : Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Amfiteatrul roman. Deplasare cu autocarul in Piata Tronchetto din Venetia, apoi deplasare cu vaporasul (Canal Giudeca, Piata San Marco si retur in Piata Tronchetto). Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Seara, optional, MASA DE REVELION. Cazare in  zona Venetia - Padova.

ZIUA 4 (mic dejun). Ora 11 - deplasare cu autocarul si trenuletul( aprox. 5 ) in Piata Roma din Venetia. Timp liber sau optional, cu vaporasul, la Murano si Burano.                            Cazare in zona Venetia-Padova.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la POSTOJNA - vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare la Lubliana (popas 1 ora)si pe autostrada pe langa Lacul BalatonTur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta sau Podul cu Lanturi).                                            Cazare in Budapesta.

ZIUA 6 - Miercuri (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Sibiu–Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord(pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

Despre Revelion VENETIA - Venetia, ITALIA

Alte hoteluri din Venetia, ITALIA

de la

City Break: MIRACOLUL VENETIAN

3* / /
VEZI OFERTA