POLONIA – GERMANIA - CEHIA 4* - ,

 • 4*
 • autocar
  • Transport cu autocar propriu, clasificat 4*, pe toata durata programului

  • Cazare 9 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:

   • 2 nopti la hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta

   • 2 nopti la hotel Chopin 3* sau similar Cracovia

   • 1 noapte la hotel MDM 3* sau similar Varsovia

   • 2 nopti la hotel Leonardo City Sud 3* sau similar Berlin

   • 2 nopti la hotel Duo 4* sau similar Praga

  • Tururile de oras prevazute in program la: Cracovia, Varsovia, Berlin, Dresda, Praga

  • Excursiile si vizitele din program: Poznan, Brno, Bratislava

  • Tururile pietonale cu insotitorul de grup

  • Taxe autostrazi si parcari incluse

  • Insotitor de grup

  • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

  • Taxe de oras acolo unde se aplica se achita individual la receptia fiecarui hotel

  • Intrarile la obiectivele turistice din program

  • Excursiile optionale

 • Timisoara
 • Date de plecare: 14 Mai, 26 Octombrie


Preţuri:

POLONIA – GERMANIA - CEHIA

Budapesta–Cracovia– Auschwitz Birkenau–Varsovia-Poznan-Berlin-Dresda-Praga

Transport Autocar | 10 zile | 449 Euro

 

 

Ziua 1 | BUCURESTI – BUDAPESTA

Plecare din Bucuresti din Piata Victoriei la ora 05:00 pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

 

Ziua 2 | BUDAPESTA – CRACOVIA

Mic dejun. Excursia continua spre Cracovia, unde ajungem dupa-amiaza. Centrul vechi istoric din Cracovia a fost inscris in anul 1978 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Tur de oras Cracovia: Piata Principala - una dintre cele mai mari piete medievale din lume, aflata in mijlocul orasului vechi, plina de biserici, restaurante si baruri. Admiram tarabele renascentiste ce anima centrul vechi si Biserica Sfanta Maria- o constructie gotica cu 2 turnuri ce detine unul dintre cele mai mari altare de lemn din Europa,Poarta Floriana si Fortareata Barbakan- o frumoasa constructie ce dateaza din secolul al XV-lea si este astazi unul din simbolurile orasului. Alaturi de fortareata Barbakan şi poarta Floriana, putem admira si trei turnuri: la est, Baszta Pasamonikow (tunul ceaprazarilor), la mijloc, Baszta Stolarzy (turnul tamplarilor) şi la vest Baszta Ciesielska (turnul dulgherilor). Continuam cu Catedrala – locul unde va fi depusa fiola cu sangele Papei Ioan Paul al 2-lea imediat dupa beatificare, Districtul Kazimierz si nu in ultimul rand Castelul Wawel – locul de veci al regilor si eroilor Poloniei. Catedrala Wawel, cunoscuta şi sub numele Catedrala Sfintilor Stanislaw si Vaclav, se afla pe dealul Wawel din Cracovia. Are o istorie de 1.000 de ani si a fost locul traditional de inscaunare a monarhilor Poloniei. Papa Ioan Paul al II-lea a tinut aici prima sa mesa ca preot la 2 noiembrie 1946. In cripta catedralei, a fost inmormantat de curand presedintele Poloniei si sotia sa, Lech şi Maria Kaczynski, disparuti in urma tragicului accident aviatic de la Smolensk in care si-au pierdut viata 130 de persoane, oficialitati de rang inalt ale guvernului si figuri marcante ale culturii Poloneze. Cazare hotel Chopin 3* sau similar Cracovia.

 

Ziua 3 | CRACOVIA – MEMORIALUL AUSCHWITZ BIRKENAU

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale in Cracovia sau optional, excursie la Memorialul Auschwitz Birkenau. Auschwitz-Birkenau a fost un lagar de concentrare nazist din Polonia, care in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a avut un rol de distrugere in randul populatiei evreiesti din Europa si nu numai a acesteia. Intre 1,1-1,6 milioane de oameni au fost exterminati in acest lagar. El a fost, ca in marea majoritate a lagarelor de concentrare naziste, comandat de trupele de infanterie SS. Lagarul de la Auschwitz-Birkenau a fost cel mai mare lagar nazist. Intoarcere in Cracovia si timp liber la dispozitie. Cazare hotel Chopin 3* sau similar Cracovia.

 

Ziua 4 | CRACOVIA - VARSOVIA

Mic dejun. Plecare spre Varsovia - capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Desi trecutul zbuciumat a lasat urme adanci in istoria ei, capitala a renascut de fiecare data din propria-i cenusa, precum legendara pasare Pheonix. Desi majoritatea cladirilor sunt relativ noi, centrul istoric a fost cu grija reconstituit dupa planurile originale si picturile din secolele XVII si XVIII. Tur de oras: Palatul Culturii si al Stiintei- cea mai inalta structura a orasului, devenita de asemenea si simbol, Drumul Regal-un traseu simbolic intre Castelul regal si Palatul Wilanow bifand de asemenea si arterele cele mai importante ale centrului istoric, Fortareata si Palatul Lazienki –numit de asemenea si Palatul pe Apa, resedinta ultimului rege al Poloniei. Transfer la hotel si cazare la MDM 3* sau similar.

 

Ziua 5 | VARSOVIA – POZNAN - BERLIN

Mic dejun. Astazi ajungem intr-un oras relaxant cu o atmosfera autentica poloneza, Poznan. A treia Piata Veche din Polonia este gazduita de acest oras. Cladirile din interiorul pietei: Vechea Primărie, Vechea Casa de Cantarire a Marfii, Muzeul Militar Wielkopolska, Fosta Cancelarie, Muzeul dedicat revoltei Polonia Mare, imbina stiluri arhitecturale diferite avand un impact vizual deosebit. Simbolul religios al orasului este una dintre cele mai respectate biserici din Polonia, Biserica Sf. Petru si Pavel. In Poznan se gaseste singurul muzeu de instrumente muzicale din Europa. Ne vom indrepta apoi catre Berlin – Capitala Germaniei. Transfer la hotel si cazare la Leonardo City Sud 3* sau similar.

 

Ziua 6 | BERLIN

Mic dejun. Care este prima imagine care va vine in minte cand va ganditi la Berlin ? Probabil unul dintre cele mai importante simboluri ale acestuia: Poarta Brandenburg, care pe vremuri despartea Berlinul de Est de Berlinul de Vest. Astazi insa este simbolul reunificarii orasului. Berlinul va potoleste pofta de istorie si cultura prin fragmente care au ramas in picioare din Zidul Berlinului, Muzeul de Istorie sau Biserica Kaiser-Wilhelm-Gedachtnis. Orasul este insa si cadrul potrivit pentru o zi romantica: o vizita la impresionantul Palat Charlottenburg construit in secolul al XVII-lea in stil baroc si un picnic in gradinile regale luxuriante sau o plimbare cu vaporasul sunt cateva moduri romantice in care putem descoperi capitala Germaniei. Descoperim incantatorul oras printr-un tur: Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg, Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg. Dupa-amiaza, optional Excursie de ½ zi la Potsdam & Palatul Sanssouci. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: „fara griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii. Intoarcere in Berlin. Cazare hotel Leonardo City Sud 3* sau similar.

 

Ziua 7 | BERLIN - DRESDA – PRAGA

Mic dejun. Excursia continua spre Dresda, supranumita si „Florenta de pe Elba”. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca asemenea din propria-i cenusa precum si legendara pasare Pheonix, dupa bombardamentele din noaptea de 13-14 februarie 1945. Tur de oras Dresda. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Ne vom indrepta apoi catre Praga. Sosire si cazare. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare la hotel Duo 4* Praga sau similar.

 

Ziua 8 | PRAGA

Mic dejun. Turul “orasului de aur”: Castelul Praghez – cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Nu ratati o vizita pentru cina la cea mai renumita berarie din Praga – Novometsky Pivovar. Seara, optional, Cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar.

 

Ziua 9 | PRAGA – BRNO - BRATISLAVA - BUDAPESTA

Mic dejun. Plecare spre Brno – Capitala Moraviei si al 2-lea mare oras din Cehia. Suntem in Brno, un important centru universitar cu peste 26 de facultati si 11 universitati. Tur de oras: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase, Vechea si noua Primarie, Catedrala Sf. Petru si Pavel de unde putem privi o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Špilberk si Vila Tugendhat- inclusa in patrimoniul UNESCO. Dupa turul de oras ne indreptam spre Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Spre seara, ajungem la Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

 

Ziua 10 | BUDAPESTA - BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de

servicii.

 

Date de plecare: 14 Mai, 26 Octombrie

 

Tarife calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 449 Euro adult loc in camera dubla

 • 429 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar

 • 320 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti

 • 649 Euro adult loc in camera single

 

*Reducere seniori 65+ (varsta peste 65 de ani): 20 Euro/persoana

 

*Nu se aplica daca seniorul este cazat ca a 3-a persona in camera, avand deja reducerea aplicata

 

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)

 • Excursie la Memorialul Auschwitz Birkenau : 40 € /adult, 35 €/copil 2-11,99 ani

Include: transport cu autocarul, ghid local, rezervare, casti audio, handling fee, insotitor de grup

 • Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 € /adult, 20 €/copil 3-11 ani, GRATUIT copil 0-2,99 ani

Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, 1 bautura, muzica live acordionist

(fara transfer)

 

 

 • Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 30 €/adult, 25€ /copil 6-11ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani

Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live

(fara transfer)

 • Excursie la Postdam & Palatul Sansoucci: 65 €/adult, 55 €/copii 2-12 ani si include: transport autocar, bilet de intrare la Palatul Sansoucci si Park, audio guide, ghid roman insotitor

 • Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas

 

Tarif: 30 Euro/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.

Despre POLONIA – GERMANIA - CEHIA - ,

Alte hoteluri din ,

de la

21 Zile in BARBADOS cu avion din Budapesta !

3* / /
VEZI OFERTA

de la

21 Zile in Cuba cu avion din Budapesta !

5* / /
VEZI OFERTA

de la

21 Zile in KENIA la tariful de 1404 EUR. Avion din Budapesta

4* / /
VEZI OFERTA

de la

21 Zile in Mexic cu avion din Budapesta !

5* / /
VEZI OFERTA

de la

21 Zile in Namibia cu avion din Budapesta !

4* / /
VEZI OFERTA

de la

21 Zile in ZANZIBAR cu avion din Budapesta !

4* / /
VEZI OFERTA

de la

35 Zile in Thailanda la tariful de 2080 EUR/persoana !

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Amani Tiwi Beach Resort/ Kenia - Tiwi Beach

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Apartament Aparthotel Teide Mar/ Spania, Tenerife

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Be Live Adults Only/ Spania, Tenerife

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel BlueBay Grand Esmeralda/ Mexic, Playa del Carmen

5* / /
VEZI OFERTA

de la

CAPITALE DUNARENE de Sf . Maria

/ /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Centara Pattaya Hotel/ Thailanda - Chonburi

4* / /
VEZI OFERTA

de la

CIPRU - Oferta pentru Seniori

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Circuit + sejur: Bangkok & Phuket

4* / /
VEZI OFERTA

de la

City Break: MIRACOLUL VENETIAN

3* / /
VEZI OFERTA

de la

CROATIA cu avion din Budapesta

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Croatia: Trogir si Omis cu autocarul din Timisoara

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Cyprotel Corfu Panorama Resort / Insula Corfu - Sidari

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Early Booking CORFU, Grecia - VARA 2017

3* / /
VEZI OFERTA

de la

EARLY BOOKING VARA 2017 ~ TURCIA ~

5* / /
VEZI OFERTA

de la

Early Booking Zakynthos, Grecia

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Elenite Holiday Village 4* Bulgaria - Elenite

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Family Life Bahia Feliz 4* Bahia Feliz, Gran Canaria

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Pensiune Ferienhotel Alber Mallnitz

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Geoagiu Bai - 6 nopti la Hotel Germisara -

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Glarus Beach Hotel 4* Bulgaria - Sunny Beach

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Grand Hotel/ Hurghada, Egipt

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel H Top Royal Beach 3* Spanien - Lloret de Mar

3* / /
VEZI OFERTA

de la

HALKIDIKI cu autocarul din Timisoara

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Capri - Maspalomas, Gran Canaria

1* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Hotel Chich Khan/ Tunisia - Hammamet

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Hotel Corfu Pelagos / Insula Corfu - Moraitika

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Corona Roja 2* Playa del Ingles, Gran Canaria

2* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Hotel Diamond 3* /Bulgaria- Sunny Beach

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Fayna 2* Playa del Ingles, Gran Canaria

2* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Hotel Four Views Oasis/ Portugalia, Insula Madeira

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Hotel Karolina 4*/ Bulgaria - Sunny Beach

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel La Caleta 3* Playa de Los Cancajos, La Palma

/ /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Los Rosales 3* Playa de Los Cancajos, La Palma

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Hotel Marabout/ Tunisia - Sousse

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Hotel Potamaki Beach 3*/ Insula Corfu - Benitzes

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Hotel Rocamar & Studios Royal Orchid/ Portugalia, Insula Madeira

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Hotel Royal Bay 4* Bulgaria - Elenite

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Hotel Vista Blava/ Spania, Mallorca

3* / /
VEZI OFERTA

de la

IBIZA cu avion din Budapesta

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Insula CORFU - autocar din Timisoara -

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Insula CRETA - EB - VARA 2017

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Insula CRETA cu avion din Timisoara

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Insula Lefkada - autocar din Timisoara -

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Insula SKIATHOS cu avion din Cluj !

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Insula Thassos - autocar din Timisoara -

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Insula Thassos cu autocar din Timisoara

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Insula ZAKYNTHOS cu avion din Timisoara !

3* / /
VEZI OFERTA

de la

LAST MINUTE CUBA ~ de la 952 EUR/persoana

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Last Minute EGIPT - luna Octombrie

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Last Minute REPUBLICA DOMINICANA

4* / /
VEZI OFERTA

de la

LAST MINUTE REPUBLICA DOMINICANA ~ 750 EUR/persoana ~

5* / /
VEZI OFERTA

de la

LAST MINUTE! Revelion in TUNISIA

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Legends of Vietnam and Cambodia

3* / /
VEZI OFERTA

de la

LISABONA & MADEIRA – Vacanta de 1 Decembrie

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Litoralul Romanesc VARA 2016

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Long Beach Garden Hotel & Spa/ Thailanda - Pattaya

4* / /
VEZI OFERTA

de la

MALLORCA cu avion din Timisoara

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Marhaba Royal Salem/ Tunisia - Sousse

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Marilena Sea View Hotel / Insula Corfu - Ypsos

3* / /
VEZI OFERTA

de la

MEXIC - SUPER OFERTE - Avion din Madrid

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Motive Cottage Resort 3* Thailand - Khao Lak

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Muntenegru cu autocar din Timisoara

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Muntenegru, Budva cu autocar din Timisoara

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Oferta speciala Insula Madeira - Hotel Calheta Beach 4*

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel Oferta speciala TENERIFE, Spania

4* / /
VEZI OFERTA

de la

Paralia Katerini cu autocar din Timisoara. Sejur de 10 nopti

/ /
VEZI OFERTA

de la

Parga - autocar din Timisoara -

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Hotel REPUBLICA DOMINICANA – SUPER OFERTA - Avion din Madrid

4* / /
VEZI OFERTA

de la

REVELION IN AUSTRIA - MARIAZELL

3* / /
VEZI OFERTA

de la

Revelion in Transilvania, CUND

3* / /
VEZI OFERTA