LISABONA & MADEIRA – Vacanta de 1 Decembrie 4* - Lisabona, Portugalia

 • Portugalia
 • Lisabona
 • 4*
 • avion
 • Servicii incluse:
  • Bilet de avion Bucuresti – Lisabona (zbor direct), Compania TAP Portugal
  • Bilet de avion Lisabona - Funchal (zbor direct), Compania TAP Portugal
  • Bilet de avion Funchal – Bucuresti (via Lisabona), Compania TAP Portugal
  • Taxele de aeroport si combustibil: 260 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
  • 06 nopti cazare cu mic dejun inclus hoteluri 4* astfel:
   2 nopti la Hotel Vip Villa Rica 4* sau similar Lisabona
   4 nopti la Hotel Golden Residence 4* sau similar Funchal
  • Tur de oras Lisabona cu autocar si ghid local
  • Excursie la Cabo da Roca & Sintra
  • Bilet de intrare in Palatul Pena din Sintra
  • Tur de oras Funchal cu autocar si ghid local
  • Excursie de 1 zi: Turul de Vest al insulei Madeira – Porto Moniz & Camara de Lobos
  • Excursie de 1 zi: Turul de Est al insulei Madeira – Pico de Arieiro & Santana
  • Transfer Aeroporturi - Hoteluri - Aeroporturi 
  • Insotitor de grup

 • Main services
  1. Transp: Bucuresti 27-nov-2017 06:00 / Lisabona 27-nov-2017 08:35
  2. Transp: Lisabona 29-nov-2017 16:30 / Madeira 29-nov-2017 18:15
  3. Transp: Madeira 03-dec-2017 17:25 / Bucuresti 04-dec-2017 05:15

Preţuri:

Transport avion TAP PORTUGAL | 7 zile | de la 550 Euro

 

27 Noiembrie BUCURESTI – LISABONA

Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAP PORTUGAL cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 06:00 cu zborul TP1325 si aterizare la Lisabona la ora locala 08:35. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras panoramic Lisabona cu ghid local: Vor putea fi admirate: cartierul Belem – un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze, Manastirea Jeronimos – o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial Unesco, Turnul Belem (1515) si Monumentul Descoperirilor Maritime. Vom explora strazile pitoresti ale cartierului Alfama – unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului. In drum spre hotel vom admira panoramic: Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Sosire la hotel. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare Hotel VIP Villa Rica 4* sau similar Lisabona.

 

28 Noiembrie LISABONA – OBIDOS - NAZARE- BATALHA - FATIMA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, sau optional Excursie de 1 zi in Obidos-Batalha-Nazare-Fatima. Plecam spre Obidos, "Cadoul de Nunta" al regelui Dinis adresat reginei Isabel in ziua nuntii lor, orasul medieval este fara indoiala una din cele mai interesante asezari fortificate din Portugalia. Este poate cea mai romantica asezare prin aspectul medieval bine conservat, strazile intortocheate, cu influente romantice, pietele si castelul masiv. Continuam vizita cu oraselul pescaresc Nazare, asezat pe malul oceanului, renumit pentru plajele lungi de nisip (considerate ca fiind printre cele mai bune din Portugalia) dar si datorita costumelor traditionale purtate de pescari. Femeile sunt traditional imbracate in negru, poarta broboade traditionale si sorturi brodate peste cele sapte fuste de flane in culori diferite. Multe dintre ele se imbraca si astazi asa. Ne indreptam catre Batalha unde vizitam manastirea Batalha, mandria nationala a Portugaliei, una dintre cele mai bine pastrate si bine realizate structuri apartinatoare stilului gotic tarziu din tara. Stilul acesteia pastreaza insa si multe elemente manueliene. Ultima oprire in aceasta zi este in Fatima oras faimos pentru o serie de viziuni religioase (aparitiile Fecioarei Maria) ce au avut loc aici, in anul 1917. Devenita un celebru loc de pelerinaj, in lumea romano-catolica, Biserica a ajuns sa fie cunoscuta in intreaga lume, ajungand in cele din urma sa fie considerata drept una din cele mai mari Manastiri Romano-Catolice din lume. Intoarcere in Lisabona, cazare hotel VIP Villa Rica 4* sau similar.

 

29 Noiembrie LISABONA - CABO DA ROCA – SINTRA - MADEIRA

Mic dejun. Check-out si plecare catre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Continuam spre Sintra – fosta resedinta de vara a Regilor Portugaliei ce adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vom vizita Palatul Pena si vom avea timp liber in centrul orasului. Intoarcere in Lisabona si ne indreptam catre aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAP PORTUGAL TP1687 cu decolare la ora 16:30. Sosire in Funchal la ora 18:15. Transfer la hotel si cazare Hotel Golden Residence 4* sau similar.

 

30 Noiembrie TUR DE ORAS FUNCHAL - MONTE & GRADINILE TROPICALE

Mic dejun. Tur de oras Funchal cu ghid local. Funchal, capitala Madeirei, este situat intr-un golf atractiv, inconjurat de munti. Prima oprire va fi la Piata Locala, unde puteti vedea produse traditionale, inclusiv cateva din florile pentru care Madeira este faimoasa: orhidee, strelitia – ”pasarea paradisului’’, etc., cosuri umplute cu fructe tropicale si legume, suveniruri si o impresionanta piata de peste. Turul continua cu o vizita la Fabrica de Broderie, unde puteti admira frumusetea broderiilor Madeirene in diferite stadii de design si creatie. Urmeaza o plimbare de-a lungul stazii principale de shopping, cu vizita la Catedrala contruita in secolul XV, un impresionant exemplu de arhitectura portugheza. Ulterior turului va propunem o excursie optionala ½ zi cu ghid local la Monte & Gradinile Tropicale. Telecabina va va purta intr-o excursie pitoreasca pana la Monte unde prima imagine pe care o veti vedea este cea cu turnurile gemene, fatade ale faimoasei Bisericii (sec. XVIII). In Monte vom vizita Gradinile Tropicale ale Palatului Monte (suprafata 70.000mp), un loc excelent pentru a descoperi colectia de arbori din intreaga lume. Nu trebuie sa ratati coborarea cu ‘’Topoganul’’ pana in Funchal (nu este inclus in pret). Plimbarea este cu sanii din rachita experimentand astfel trecutul Madeirei, cand acesta era unicul mijloc de transport. Cazare Hotel Golden Residence 4* sau similar.

 

01 Decembrie TURUL DE VEST AL INSULEI: „VESTUL SALBATIC” – PORTO MONIZ & CAMARA DE LOBOS

Mic dejun. Incepem explorarea insulei printr-o Excursie de 1 zi la Porto Moniz cu ghid local. La o scurta distanta de Funchal se afla satul pescaresc Camara de Lobos, un sat pitoresc pe care insusi Sir Winston Churchill l-a pictat vizitand Madeira. Continuam vizita cu Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului Paúl da Serra, singurul platou al insulei, al doilea din lume ca inaltime (1400 m). Continuam excursia de-a lungul Coastei de sud catre Ribeira Brava si apoi catre Porto Moniz - un mic sat pescaresc faimos pentru piscinele in roci vulcanice, vom descoperi unul din cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, un drum construit din roci langa mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Optional, pranzul poate fi servit la un restaurant local sub forma de meniu cu 3 feluri de mancare si bauturi incluse. Cost informativ 15 euro/persoana. Dupa pranz, continuam drumul spre Paul da Serra (1500m) cunoscut ca “acoperisul Madeirei”. Intoarcere in Funchal si timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Golden Residence 4* sau similar.

 

02 Decembrie TURUL DE EST AL INSULEI: „PICO DE ARIEIRO & SANTANA” CU PRANZ INCLUS

Mic dejun. In aceasta zi va invitam sa savurati „ Gustul Madeirei” - Excursie de 1 zi la Pico de Arieiro si Santana cu ghid local. Plecand din Funchal vom vizita pentru inceput Camacha – cel mai mare centru al industriei de rachita. La una dintre fabrici unde vom putea cumpara si vedea cum se fabrica produsele obisnuite din rachita: cosuri, tavi, scaune, dar si obiecte mai putin obisnuite. Excursia continua spre Pico de Arieiro, al doilea varf muntos ca inaltime din Madeira (1818m), unde veti fi facinati de privelisti impresionante si spre Ribeiro Frio unde vom vizita o pastravarie. Vizita continua cu partea de coasta Faial, dominata de magnificul afloriment de roci care se ridica impresionant din mare, numit “Penha de Aguia”. Ajungand la satul Santana vizitam casele traditionale cu acoperis de stuf dar si plantatiile de vita de vie de-a lungul drumului. Optional, pranzul poate fi servit la un restaurant local sub forma de meniu cu 3 feluri de mancare si bauturi incluse. Cost informativ 15 euro/persoana. Dupa pranz, ne intoarcem spre Funchal prin Portela Pass unde vom face un popas pentru a admira golfurile Penha D’Aguia si Porto da Cruz. Ultimul popas il facem in Machico , orasul in care Zarco, cel care a descoperit Madeira, a pus piciorul prima data. Seara, timp liber la dispozitie pe strazile animate de festivitatile Carnavalului. Cazare Hotel Golden Residence 4* sau similar.

 

03 Decembrie MADEIRA - LISABONA - BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie in Funchal. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Funchal pentru imbarcare pe zborul Companiei TAP PORTUGAL TP1686 cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 17:25 si aterizare in Lisabona la ora 19:05. La ora 23:15 imbarcare pe zborul TP1324 cu destinatia Bucuresti. Zbor pe timpul noptii. Aterizare la Bucuresti la ora 05:15 a doua zi. (04 decembrie) Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

 • 550 Euro adult loc in camera dubla

 • 399 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera

 • 499 Euro al 3 lea adult in camera dubla

 • 679 Euro adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Lisabona (zbor direct), Compania TAP Portugal

 • Bilet de avion Lisabona - Funchal (zbor direct), Compania TAP Portugal

 • Bilet de avion Funchal – Bucuresti (via Lisabona), Compania TAP Portugal

 • 06 nopti cazare cu mic dejun inclus hoteluri 4* astfel:

 • 2 nopti la Hotel Vip Villa Rica 4* sau similar Lisabona

 • 4 nopti la Hotel Golden Residence 4* sau similar Funchal

 • Tur de oras Lisabona cu autocar si ghid local

 • Excursie la Cabo da Roca & Sintra

 • Bilet de intrare in Palatul Pena din Sintra

 • Tur de oras Funchal cu autocar si ghid local

 • Excursie de 1 zi: Turul de Vest al insulei Madeira – Porto Moniz & Camara de Lobos

 • Excursie de 1 zi: Turul de Est al insulei Madeira – Pico de Arieiro & Santana

 • Transfer Aeroporturi - Hoteluri - Aeroporturi

 • Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 260 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

 • Intrarile la obiectivele turistice

 • Excursiile optionale

 • Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi

 

Excursiile optionale (tarife calculate pentru minim 25 platitori)

 • Obidos– Bathala– Nazare-Fatima: 50 Eur/persoana,

Include: transport autocar, ghid local, bilet intrare manastirea Bathala

 • Monte & Gradinile Tropicale: 50 Eur/persoana,

Include: transport autocar, bilet telecabina, intrare la Gradinile Tropicale, ghid local

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Despre LISABONA & MADEIRA – Vacanta de 1 Decembrie - Lisabona, Portugalia