Tabara pentru copii in Thassos, Grecia

  • Europa
  • Grecia
  • 10 zile
  • 3*
Preţuri pentru toate perioadele:

 

 

1 GRATUITATE LA 10 PERSOANE PLATITOARE!

HOTEL ASTRIS SUN 3*

-demipensiune-

www.astrissunhotel.gr

Localizare: Localizat în partea de sud a insulei, la aproximativ 200 m de plaja Astris şi 7 km de staţiunea Potos, garantează un sejur de neuitat într-o atmosfera caldă și primitoare. Deschis în anul 1991, situat lângă cele mai bune plaje (Astris, Psili Ammos, Salonikios și Alice), şi înconjurat de grădini luxuriante verzi, cu măslini și pini înalți, este perfect pentru o vacanță liniștită.

Facilități hotel: Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor restaurant cu mâncăruri tradiționale și fructe de mare proaspete, snack bar, lobby bar, acces internet, seif, piscină pentru adulți și copii, bar la piscină, teren de tenis, tenis de masă şi parcare gratuită.

 

Facilități camere: Toate camerele hotelului Astris Sun dispun de TV, telefon, frigider, aer condiționat (inclus în preț), acces internet, baie cu cabină de duș şi balcon.

 

Servicii incluse :

7 nopţi cazare + demipensiune;

Transport autocar din Bucuresti dus-intors;

Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) si asistenta turistica.

 

Preţul nu include :

Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;

Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe opţionale;

Alte taxe şi cheltuieli personale;

Bilet ferry boat Keramoti Thassos - Keramoti 10 €* /persoană.

 

Plecări cu autocar în fiecare Miercuri

Intrare la cazare în fiecare Joi

Plecari

 

Loc in DBL

Iunie

Iulie

Septembrie

255 €

August

275 €

ZIUA 1 - Către Grecia... Întâlnire cu însoţitorul de grup la locul şi ora stabilite în diagrama de îmbarcări anexată. Ne îndreptăm spre insulă Thassos pe traseul ales şi în funcţie de oraşul de îmbarcare. Pe timpul nopţii vom traversa Bulgaria.

 

ZIUA 2 - Thassos, insula de smarald În cursul dimineţii vom intra în Grecia şi ne vom îndrepta spre Kavala, al doilea oraş ca importanță geografică şi istorică din regiunea Macedonia şi apoi spre portul Keramoti unde ne îmbarcăm pe ferry-boat pentru a traversa Marea Egee şi a ajunge în Insula Thassos. După circa 30 minute păşim pe tărâmul insulei de smarald. Cazare la Hotel sau Vila.

 

ZIUA 3 – 8 Vă propunem să participați la urmatoarele excursii opționale: * Plimbare cu vaporaşul: plecăm din staţiune şi imediat ce ieşim din port vom servi o gustare, o cafea şi vom admira peisajul. Facem prima oprire pentru pescuit. Amatorilor li se vor da unelte speciale, cu momeală gata pregătită. Următoarea oprire este pentru baie şi distracţie, până se prepară prânzul barbeque pe care îl veţi servi pe vaporaş. Mâncăm legănaţi de valurile mării, apoi ne plimbăm de-a lungul coastei şi mai oprim în câteva golfuleţe pentru înot. Pe vas putem face plajă, dar găsim şi locuri umbroase, muzică şi atmosferă de vacanţă. * Kavala, oraşul amfiteatru: Traversăm pe continent cu ferry-boat-ul, mergând spre Kavala. Pe drum, ghidul ne va povesti istoria oraşului şi vom admira superba panoramă a acestuia înainte de a intră în oraş. Toate casele au aici vedere spre mare. În Kavala avem program liber, putem merge să vizităm cetatea, Imaretul turcesc, casa lui Mehmet Ali, Biserica Sf Nicolae, apeductul roman, sau putem opta pentru o partidă de shopping la cele mai renumite magazine, unde în permanenţă sunt colecţii noi şi preţuri accesibile. Putem merge la o cafea pe malul mării, la cochetele terase de lângă port. * Seara grecească (recomandata tuturor celor care ştiu să se distreze): Seara grecească se organizează în satul de munte Theologos, într-o tavernă special amenajată. Programul începe cu deschiderea bufetului (preparate din carne de miel şi pui, garnituri, salate greceşti), vinurile sunt la discreţie pe tot parcursul serii. Muzică bozouki live, cântăreţi, dansatori, melodii şi costume tradiţionale, dans cu cadană ne vor ademeni pe tot parcursul serii să participăm la program. La închiderea programului, moment special: cerc de foc pe scenă, în mijlocul căruia se dansează şi se sparg farfurii. * Turul insulei Thassos: Pornim spre partea de N-V a insulei. Facem o scurtă oprire pentru a admira peisajul şi apoi ne îndreptăm către Mânăstirea Arhanghelului Mihail. Această mânăstire este un loc spectaculos, amplasată pe stânci, deasupra mării, are o legendă frumoasă şi o comoară nepreţuită: Sf. Cui cu care a fost răstignit Iisus. Vom vizita Mânăstirea, vom bea Apă Sfântă adusă de măicuţe din izvorul ce curge în peşteră şi apoi ne vom îndrepta către Aliki. În Aliki vizităm ruinele vechilor temple, amplasate superb pe malul mării, fostă carieră de marmură. Mergem apoi în satul tradiţional macedonean Panagia, cunoscut pentru Biserica închinată Fecioarei Maria şi pentru fabrica de ulei de măsline. Mergem să gustăm renumita miere de pin produsă în Thassos. Facem ultima oprire pe cea mai mare şi mai frumoasă plajă a insulei, Golden Beach, unde ne vom delecta aproximativ 2 ore în valurile mării.

 

ZIUA 9 - Către România... În cursul după-amiezii ne vom îmbarca pe ferry - boat pentru a traversa Marea Egee şi pentru a ajunge pe partea continentală a Greciei. Ne vom continua călătoria spre România pe traseul Kavala - Seres - Promahonas – Kulata Sofia – România.

 

ZIUA 10 - Din nou acasă !!! Sosim în România în cursul dimineții în funcție de condițiile de trafic și de formalitațile vamale.

 

Grila de imbarcare:

Oraṣul de ȋmbarcare Ora Punctul de plecare

Arad 16:15 Gară CFR Arad

Timiṣoara (ieșire Belgrad) 17:45        Stadion CFR

 

Demipensiune

Bine de ştiut:

- autocarele agenţiei sunt cele mai moderne din industria turistică, toate clasificate la 3*, echipate cu sistem audio-video, aer condiţionat, scaune rabatabile. - turiştii se vor prezenţa la locul de îmbarcare cu cel puţin jumătate de oră mai devreme faţă de orele de plecare menţionate. - pentru plecările din ţară pot apărea întârzieri pe traseu din diverse motive care nu ţin de agenţia noastră (trafic). - aşezarea în autocar va fi realizată de către ghidul însoţitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcţie de ordinea înscrierii turiştilor în agenţie). - autocarul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore. -clasificarea hotelurilor este dată de autorităţile în domeniu din ţara respectivă. - cazarea începe cu ora 14.00 în prima zi de sejur iar eliberarea camerelor se va face în funcţie de regulamentul intern al fiecărei unităţi de cazare, în jurul orelor 09.00