ITALIA MARELE TUR

 • Europa
 • Italia
 • 12 zile
 • 3*

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI – BUDAPESTA

Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Timisoara - Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar.

 

Ziua 2 | BUDAPESTA – VIENA - SALZBURG

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez - Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart – Salzburg si tur de oras impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Residenz, Piata Catedralei si faimosul Dom din Salzburg, Aleea Getreidegasse - cea mai importanta artera comerciala cu magazine luxoase, dar si cladiri cu o arhitectura deosebita, tot aici aflandu-se si casa natala a lui Mozart. Cazare hotel Haunspergerhof 3* sau similar Salzburg.

 

Ziua 3 | SALZBURG – DOLOMITII ITALIENI – VERONA - MILANO

Mic dejun. Continuam excursia traversand un peisaj de poveste prin Dolomitii Italieni, un lant muntos deosebit format dintr-o roca speciala: dolomia, si desi roca a mai fost descoperita si in alte locuri din lume, doar aici o putem gasi sub forma acestor masivi enormi. Ajungem in Verona, supranumit si Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice, Romeo si Julieta. Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Plecare spre Milano si cazare zona Milano hotel 4*.

 

Ziua 4 | MILANO – PISA - FLORENTA

Mic dejun. Tur de oras Milano: Castelul Sforzesco, Domul din Milano, Galeriile Vittorio Emanuele, celebra Opera din Milano „Scala”. Excursia continua catre Pisa – pentru a admira celebrul turn inclinat. Popas pentru vizitare si apoi ne indreptam catre Florenta, capitala Toscanei si leaganul Renasterii, orasul lui David a lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta si Cosimo al II-lea care l-a protejat pe Galilei de Inchizitie. Sosire la Florenta in cursul serii. Cazare hotel Autopark 3* sau similar.

 

Ziua 5 | FLORENTA – SAN GIMIGNANO

Mic dejun. Tur de oras Florenta cu ghid local unde vizitam: Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau optional, excursie de jumatate de zi la San Gimignano,un pitoresc oras medieval cunoscut, de asemenea, si sub denumirea de „Orasul Turnurilor Frumoase”. San Gimignano este renumit pentru arhitectura sa medievala, unica datorita conservarii a aproximativ o duzina de turnuri fortificate sale si care ofera un orizont de neuitat. Intoarcere la Florenta in cursul serii. Cazare hotel Autopark 3* sau similar.

 

Ziua 6 | FLORENTA – ASSISI – SIENA - ROMA

Mic dejun. Excursia continua spre Roma. In drum vom vizita orasul sfant Assisi, unde vom face un popas la Bazilica Sf. Francisc – loc incarcat de traditie, religie si istorie, si renumit loc de pelerinaj pentru credinciosi, apoi excursia continua catre Siena unde vom vizita cele mai reprezentative obiective, Domul si Piazza del Campo. Vom pleca apoi catre cetatea eterna – Roma, unde ajungem in cursul serii. Cazare hotel IH Z3 4* sau similar.

Ziua 7 | ROMA – VATICAN

Mic dejun. Tur de oras Roma cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Dupa turul de oras, optional, vizita la Vatican cu ghid local – cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo si Bazilica San Pietro – cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera „Pieta” de Michelangelo. Dupa-amiaza, timp liber pentru shopping. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv cat si exploziv! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare hotel IH Z3 4* sau similar.

 

Ziua 8 | ROMA –NAPOLI & INSULA CAPRI

Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Napoli este cel mai mare oras din sudul Italiei, vestit printre altele si pentru delicioasa pizza napoletana. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu in cadrul unui scurt tur panoramic din autocar. Continuam cu minunata Insula Capri. Imparati si suverani, seici si nobili, romancieri si dive, poeti si pictori. Toti au fost sedusi de magia insulei, de frumusetea sa infinita si de istoria fascinanta. Rasarind din mare chiar la capatul Peninsulei Sorrentina, insula Capri a fost dintotdeauna cea mai ravnita si glamuroasa destinatie. Locul de joaca preferat al celor bogati si faimosi inca din vremurile romanilor, Augustus considerand peisajul uluitor drept antidotul perfect pentru “stresul de la birou” caracterizand insula printr-un epitet concludent “Orasul Dulcei Leneveli”; Tiberius a mutat pana si capitala imperiala aici si a transformat insula intr-un magnific teatru ce gazduia desfatarile sale “regale”. La inceputul anilor 1900 numele insulei devenise sinonim cu bogatasii si elita artistica. Aceastea au fost vremurile cand a fost “descoperita” Grotta Azzura (Grota Albastra), adaugandu-se astfel la lista lunga de locuri incredibil de frumoase ale insulei. Intoarcere la Roma. Cazare hotel IH Z3 4* sau similar.

 

Ziua 9 | ROMA –TIVOLI

Mic dejun. Optional, excursie la Tivoli si Vila D’Este. Aici vom vizita celebrele gradini de la Vila D’Este - unde cele o suta de fantani din care se inalta statui nascute-n piatra racoresc ziua calea trecatorului, iar noaptea mistuie intunericul cu galbenul feeric al jocului de lumini. Intoarcere in Roma. Puteti sa va petreceti dupa amiaza in cartierul Trastevere, un cartier medieval pitoresc, caracterizat printr-o atmosfera boema. Stradutele inguste, casele impodobite cu ghivece cu flori atarnande, se impletesc cu cafenele, magazine, baruri si restaurante. Cazare hotel IH Z3 4* sau similar.

 

Ziua 10 | ROMA – SAN MARINO – VENETIA - STRA

Mic dejun (la pachet). Dimineata devreme excursia continua spre incantatorul stat independent San Marino. Vizitarea statului San Marino – al 3-lea cel mai mic stat din Europa dupa Vatican si Monaco. Continuam spre Venetia - Orasul Apelor unde veti putea admira: Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Ne indreptam apoi spre cazare catre zona Padova, in Stra la Park Hotel Venezia 3* sau similar.

 

Ziua 11 | STRA – LJUBLIANA - BUDAPESTA

Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia unde vom face un Tur de oras Ljiubliana: Podul triplu - ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor. Plecare spre Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar.

 

Ziua 12 | BUDAPESTA - BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

 • Transport cu autocar propriu, clasificat 4* pe toata durata programului (cu respectoarea normelor europene obligatorii cu privire la timpii de condus si pauzele soferilor)

 • Cazare 11 nopti la hoteluri de 3* si 4* astfel:

  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta

  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Haunspergerhof 3* sau similar Salzburg

  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 4* zona Milano

  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Autopark 3* sau similar Florenta

  • 4 nopti cazare cu mic dejun hotel IH Z3 4* sau similar Roma

  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Park Venezia 3* sau similar Stra

 • Tururi si vizite la: Budapesta, Viena, Salzburg, Verona, Milano, Asissi, Siena, Roma, Venetia, Ljubliana

 • Tur de oras Florenta cu ghid local

 • Tur de oras Roma cu ghid local

 • Excursii la Pisa si San Marino

 • Taxe autostrazi si parcari incluse

 • Insotitor de grup

 • Taxele de intrare in orase (check-point) la Verona, Pisa, Florenta, Assisi, Siena, Roma si Venezia:

29 Euro/persoana (supliment obligatoriu, se achita la inscriere in agentie)

 

 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

 • taxe de oras la Firenze, Roma si acolo unde se mai aplica se achita individual la receptia fiecarui hotel tarife informative: Roma 6 Euro/persoana/noapte, Florenta 4 Euro/persoana/noapte

 • intrarile la obiectivele turistice

 • excursiile optionale

Date de plecare: 2 Martie, 19 Mai.2016

Mic dejun.

Oferta speciala! 2 cine gratuite la Roma pentru rezervari pana la 30.12.15

 

 

Tarife calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 560 Euro adult loc in camera dubla

 • 560 Euro adult a 3-a persoana in camera

 • 396 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti

 • 816 Euro adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

 • Transport cu autocar propriu, clasificat 4* pe toata durata programului (cu respectoarea normelor europene obligatorii cu privire la timpii de condus si pauzele soferilor)

 • Cazare 11 nopti la hoteluri de 3* si 4* astfel:

  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta

  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Haunspergerhof 3* sau similar Salzburg

  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 4* zona Milano

  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Autopark 3* sau similar Florenta

  • 4 nopti cazare cu mic dejun hotel IH Z3 4* sau similar Roma

  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Park Venezia 3* sau similar Stra

 • Tururi si vizite la: Budapesta, Viena, Salzburg, Verona, Milano, Asissi, Siena, Roma, Venetia, Ljubliana

 • Tur de oras Florenta cu ghid local

 • Tur de oras Roma cu ghid local

 • Excursii la Pisa si San Marino

 • Taxe autostrazi si parcari incluse

 • Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de intrare in orase (check-point) la Verona, Pisa, Florenta, Assisi, Siena, Roma si Venezia:

29 Euro/persoana (supliment obligatoriu, se achita la inscriere in agentie)

 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

 • taxe de oras la Firenze, Roma si acolo unde se mai aplica se achita individual la receptia fiecarui hotel tarife informative: Roma 6 Euro/persoana/noapte, Florenta 4 Euro/persoana/noapte

 • intrarile la obiectivele turistice

 • excursiile optionale

 

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)

 • Vizitarea Vaticanului (ATENTIE: contractarea serviciului se face doar din tara)

Tarif: 33 Euro/persoana si include: bilet de intrare, taxa rezervare grup, inchiriere audio casti,

ghid local, ghid insotitor

 • San Gimignano

Tarif: 25 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor

 • Tivoli & Vila D’Este

Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid local, biletul de intrare, ghid insotitor

 • Napoli & Insula Capri

Tarif: 100 Euro/persoana si include: transport autocar Roma – Napoli - Roma, bilet de vapor Napoli – Capri - Napoli, vizita in Capri si Ana Capri cu ghid local, scurt tur panoramic Napoli, insotitor de grup

Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas

Tarif: 30 Euro/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer cu autocarul dus-intors

 

Transferuri GRATUITE din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti

 • Ramnicu-Valcea, Pitesti

 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 

 

 • Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!

 • Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.