BARCELONA ! Saptamana de Vacanta 2016

 • Europa
 • Spania
 • 6 zile
 • 3*

07 februarie BUCURESTI - BARCELONA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda – Otopeni la ora 06:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare din Bucuresti la ora 08:30, sosire in Barcelona aeroportul El Prat la ora 10:40. Intalnire cu reprenzentantul local si transfer in oras. Tur de Barcelona cu ghid local – orasul bijuterie al Spaniei. Vor putea fi admirate panoramic: Plaza Spania, Montjuic, Muzeul Maritim, Statuia lui Cristofor Columb, Portul, Catedrala, Citadella, Arcul de Triumf, Plaza Catalunya, Casele Gaudi, Sagrada Familia. Transfer la hotel. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cu minuni arhitecturale, gastronomie de ultima ora si viata turistica deosebit de animata, Barcelona este un oras de clasa mondiala. Va invitam sa-l descoperiti in aceasta saptamana de vacanta. Cazare Hotel FrontAir Congress 4* sau similar Barcelona. Detalii pe www.hotelfrontaircongressbarcelona.com

 

08 februarie BARCELONA

Mic dejun. Astazi, insotitorul de grup ne introduce in lumea lui Gaudi. Mozaicuri multicolore, arhitectura „vie" - aceasta este amprenta inconfundabila lasata de Gaudi asupra Barcelonei. Toate operele lui Gaudi au calitatea „de a fi seducatoare, pentru ca altfel nu pot fi considerate opere", dupa cum obisnuia artistul sa spuna. Incepem incursiunea in lumea lui cu una dintre cele mai vizitate cladiri din lume, Sagrada Familia, pentru care Gaudi si-a dedicat intreaga viata. Ultima versiune a proiectului dadea bisericii urmatoarele dimensiuni - 95 de metri lungime si 60 de metri latime, putand gazdui pana la 13.000 de persoane. O particularitate a catedralei o prezinta turnul clopotnita, care atinge 170 metri, fiind cel mai mare turn clopotnita construit vreodata. Ne indreptam catre Parcul Guell, o gradina cu elemente arhitectonice situata in partea superioara a colinei El Carmel in districtul Gracia. Gaudi a propus celor mai instariti burghezi ai Barcelonei ideea unei retrageri intr-o zona rustica, idilica. Localizarea la inaltime, pe deal si la o oarecare departare de oras era ideala pentru a simboliza ascensiunea catre paradis. Designul arata in mod clar o parte a unui arhitect si stilul unic al lui Gaudi care rezulta evident din oricare element indiferent de dimensiunile acestuia. Parcul contine structuri de piatra uimitoare si cladiri fascinante. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie si pentru cine doreste va recomandam o vizita la Gradina Zoologica din Barcelona. Cazare Hotel FrontAir Congress 4* sau similar Barcelona.

 

09 februarie BARCELONA – MONTSERRAT

Mic dejun. Excursie optionala la Montserrat. Muntele Montserrat, unic in lume prin particularitatile formelor stancoase se afla la aprox. 50 km. distanta de Barcelona. Montserrat, insemnand "Muntele Sfant", alaturi de Muntele Saint Michel, Lourdes, Vatican, Ierusalim, Santiago de Compostella, si alte multe locuri, este unul dintre locurile sfinte ale crestinitatii. Manastirea Montserrat, benedictina, se afla sub varful estic al masivului muntos. Langa manastire se afla "Drumul Crucii", unde este amenajata "Pestera Sfanta" si locul legendar unde a fost gasita icoana Sfintei Fecioare din Montserrat. Ansamblul monahal de pe Montserrat este parca suspendat intre cer si pamant, fiind cocotat pe trepte inguste de piatra, intre coloanele Montserrat-ului si prapastiile sale. Intoarcere in Barcelona. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel FrontAir Congress 4* sau similar Barcelona.

 

10 februarie BARCELONA - GIRONA

Mic dejun. Excursie optionala la Girona – Capitala Cataluniei si Muzeul Dali. Va propunem o escapada de o zi, primul loc savurat fiind Girona. Stradute inguste medievale, ziduri iberice, bulevarde pietonale paralele cu raul Onyar, cel mai bine conservat cartier evreiesc din Catalonia, cafenele, restaurante, magazine, sunt motive puternice pentru vizitarea orasului. In Girona vom admira Piata Catedralei, Catedrala Gotica, Piata Independentei, Cartierul Evreiesc – El Call. Continuam apoi cu Figueres locul natal al unuia dintre cei mai cunoscuti pictori spanioli, Salvador Dali. Maestrul suprarealismului a lasat mostenire un muzeu superb care este in sine o opera de arta. Artistul a simtit intotdeauna o legatura emotionala cu orasul sau natal, a fost botezat in biserica din vecinatate si la varsta de 14 ani a avut prima sa expozitie de pictura in foaierul teatrului. In prezent, muzeul cuprinde peste 4.000 de picturi, sculpturi si alte exponate din toate perioadele de creatie ale maestrului. Intoarcere la Barcelona. Cazare Hotel FrontAir Congress 4* sau similar Barcelona.

 

11 februarie BARCELONA

Mic dejun. Pentru iubitorii de arta si istorie Barcelona gazduieste cateva muzee incantatoare. Muzeul Picasso expune o colectie de lucrari din perioada de tinerete a artistului, iar Fundatia Miro, cadou facut de Juan Miro orasului sau natal, prezinta o excelenta colectie de arta contemporana. Muzeul de arta pre-columbiana aflat in goticul Palau Nadal gazduieste una dintre cele mai prestigioase colectii de arta pre-columbiana din lume. Si alte cateva muzee - Egiptean, Arheologic, al Marinei, dintre care cel mai delicios: Muzeul Ciocolatei, isi asteapta si ele vizitatorii. Pentru iubitorii de fotbal, o vizita la Camp Nou este obligatorie. Cu o capacitate de 98.787 de locuri este cel mai mare stadion de fotbal din Europa si are una dintre cele mai electrizante atmosfere din lume. Stadionul este terenul propriu al echipei FC Barcelona. Cazare Hotel FrontAir Congress 4* sau similar Barcelona.

 

12 februarie BARCELONA - BUCURESTI

 

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare zborul Barcelona – Bucuresti al Companiei TAROM RO 422 cu decolare la ora 11:30. Sosire in Bucuresti la ora 15:35 Sfarsitul pachetului de servicii.

 • Bilete de avion Bucuresti –Barcelona -Bucuresti, Compania Tarom

 • 5 nopti cazare cu mic dejun hotel FrontAir Congress 4* sau similar Barcelona

 • Tur de oras Barcelona cu autocar si ghid local

 • Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup

 • Transferuri Aeroport – Hotel – Aeroport

 • Insotitor de grup

 • Taxele de aeroport si combustibil: 130 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul),

 • intrarile la obiectivele turistice si biletele pentru transportul public

 • excursiile optionale

 • Taxa de oras (daca se aplica, se achita exclusiv la receptia hotelului)

Data de plecare: 07.02.2016

Mic dejun

 

Tarife calculate pentru un grup de 20-25 platitori

Pentru mai putin de 20 de platitori, tariful se recalculeaza

 • 330 Euro adult loc in camera dubla

 • 310 Euro adult senior loc in camera dubla (varsta peste 65 ani)

 • 159 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti

 • 285 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu un alt copil sau cu un adult

 • 430 Euro adult loc in camera single

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 15 de participanti)

 • Manastirea Montserrat: 40 Euro/adult, 35 Euro/senior 65+, 30 Euro/copil 2-11,99 ani

Include: transport cu autocar local, ghid roman insotitor

 • Girona & Muzeul Dali: 60 Euro/adult, 55 Euro/senior 65+, 50 Euro/copil 2-11,99 ani

Include: transport cu autocar local, biletul de intrare la Muzeul Dali, ghid roman insotitor

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 • Pitesti

 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 

 

 • Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!

 • Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.