Hotel Hotel Garni Ransburgerhof 3* - Flachau, Austria

  • Austria
  • Flachau
  • 3*
  • Familie Schneider A-5542 Flachau, Ransburggasse 15
  • http://www.ransburgerhof.at/

Despre Hotel Hotel Garni Ransburgerhof - Flachau, Austria

Situat în regiunea de schi Ski Amadé , la 2 km de băile termale Amadé , restaurante , un supermarket și telecabina Space Jet. Hotel Garni Ransburgerhof in Flachau oferă un teren de tenis. Toate unitățile de la Ransburgerhof au un balcon sau terasă , 1 sau 2 băi , TV prin cablu și Wi-Fi gratuit . În plus, apartamentele au o bucătărie , iar micul dejun este disponibil la cerere pentru oaspeții care stau acolo. Alimente și băuturi locale- servite o dată pe săptămână . În timpul verii: drumeții cu ghid și activități de familie, și biciclete oferite gratuit . Trasee de schi fond și un bazin de înot- situate la 600 de metri distanță . Centrul Flachau , Altenmarkt și gara sunt 4-6 km .
Servicii gratuite: Gratuit! teren de tenis; Gratuit! tenis de masă; Gratuit! drumeţii ciclism; Gratuit! călărie; Gratuit! saună; Gratuit! biciclete disponibile (gratuit); cameră de jocuri teren de joacă pentru copii
Garantia zapezii! Teleschi : 2 km Pârtie de schi : Grießenkar 2 km , grădiniță de schi 3 km; Autobuz de schi : de la hotel( la fiecare 20 de minute ) Schi : schi Flachau 2.5 km Școală de schi : Mooslechner aproximativ 3 km Iarna trasee montane : Aigner traseu de munte de la hotel. Depozitare schiuri: la hotel.

Alte hoteluri din Flachau, Austria

de la

Pensiune Ferienhaus Grabenbauer

3* / /
VEZI OFERTA